Av.Muharrem KEÇELİ
Genel Başkan

Ocak 1944' te İstanbul' da doğdu, 1966 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi ve 1967 yılında İstanbul Barosuna kaydoldu. Birçok siyasi partide üst düzey yöneticilik yaptı. İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Aydın Üniversitesi' nde mütevelli heyetinde görev yapmakta. Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Levent Tenis Kulübü ve Çamlıca Güreş Kulübü üyesi.
1998 yılından bugüne "Ekmek Sanayii İşverenler Sendikası" Genel Başkanlığı yapmakta ve İstanbul Ticaret Odası Meclis üyeliğine devam etmektedir.

Av.Çetin KEÇELİ

Başkan Yardımcısı

1957 yılında Çayeli/RİZE' de doğdu. 1980 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. İstanbul Barosuna kaydoldu. İstanbul Ticaret Borsası Meclis üyeliği ve siyasi partilerde görev yapmaktadır. 1995 yılından günümüze ekmek ve unlu mamul işleriyle uğraşmakta. Ekmek Sanayii İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu üyesidir.

Muhittin Bahattin AKGÜL

Yılmaz KAYA

Abdullah ÇERMAN
Başkan Yardımcısı
1969 Çayeli/RİZE' de doğdu. Tahsilini Bağcılar Lisesi' nde tamamladı. 1987 yılından günümüze Fırın işletmeciliği yapmakta. Siyasi Parti Teşkilatlarında uzun süre görev almıştır. Ekmek Sanayii İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu üyesidir. İstanbul Ticaret Borsası 3. No' lu Komitenin Başkanlığını yapmaktadır.

Yaşar TÜYLÜOĞLU

Cihan KOLİVAR
Yönetim Kurulu Genel Sekreteri

1957 yılında Çayeli/RİZE' de doğdu. Tahsilini Çayeli Lisesi' nde tamamladı. İstanbul Ticaret Odası Hububat Temizleme Öğütme ve Ekmek Fabrikaları Meslek Komitesi Başkan vekilliği yaptı. 1985 yılından bugüne Fırın işletmeciliği ile uğraşmakta. Mesleki örgüterde çeşitli dönemlerde çalışmalar yaptı. Ekmek Sanayii İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu üyesidir.

Murat ÇELİK
Veznedar Üye

1972 Eflani/KARABÜK' te doğdu. Tahsilini Sultanahmet Ticaret Meslek Lisesi' nde tamamladı. Öğrenim hayatını bitirdikten sonra Fırın işletmeciliğiyle iş hayatına başlamış ve halen devam etmekte. Sivil Toplum Kuruluşlarında çeşitli dönemlerde görevler yapmış ve Eflani Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığını sürdürmektedir. Ekmek Sanayii İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu üyesidir.

Mustafa SINIR
Sayman Üye