Av.Çetin KEÇELİ

Genel Başkan

1957 yılında Çayeli/RİZE' de doğdu. 1980 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. İstanbul Barosuna kaydoldu. İstanbul Ticaret Borsası Meclis üyeliği, İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyeliği, İstanbul İl Genel Meclisi üyeliği, Şişli Belediyesi Meclis Üyeliği, TOBB Yüksek Disiplin Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Siyasi partide görev yaptı. 2015 yılında Rize'den Milletvekili adayı oldu. Şuan Levent Tenis Kulubü 2. Başkanlığı yapmaktadır.1975 yılından bu yana Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde ekmek ve unlu mamul üreticiliği işiyle uğraşmaktadır. 21.07.2018 tarihinde yapılan kongre sonrasında Ekmek Sanayii İşverenler Sendikası Genel Başkanlığı görevine gelmiştir.

Muhittin Bahattin AKGÜL
Başkan Vekili

Yılmaz KAYA-

Başkan Yardımcısı-İdari İşlerden Sorumlu

Abdullah ÇERMAN

Başkan Yardımcısı Teşkilatlanmadan Sorumlu
1969 Çayeli/RİZE' de doğdu. Tahsilini Bağcılar Lisesi' nde tamamladı. 1987 yılından günümüze Güngören ilçesinde Fırın işletmeciliği yapmakta. Siyasi Parti Tekilatlarında uzun süre görev almıştır. Ekmek Sanayii İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu üyesidir. İstanbul Ticaret Borsası 7. No' lu Komite Üyeliğine devam etmektedir.

Recep ÇELİK
Başkan Yardımcısı-Temsilciliklerden Sorumlu

Orhan ÖZEL
Başkan Yardımcısı-Mali İşlerden Sorumlu

23.05.1973 yılında Karabük/Eflani'de doğdu. 1989 yılında Ekmek Üreticiliğine başladı. Kağıthane ilçesinde bulunan Ekmek Üreticileri Yardımlama ve Dayanışma derneğinde Başkan Yardımcılığı görevine devam etmekte. 2018 yılında yapılan İstanbul Ticaret Borsası seçimleri sonrasında 7. No'lu meslek komitesi Başkanlığı görevine başladı. 2018 yılında yapılan İstanbul Fırıncılar Odası seçimlerinde Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi. (Buradaki görevinden istifa etti.) Şişli ve K.Hane ilçelerinde fırın işletmeciliği yapmaktadır. 21.07.2018 tarihinde Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Yavuz DEMİRKOL
Yönetim Kurulu Genel Sekreteri

01.02.1966 yılında Kars/Sarıkamış ilçesinde doğdu. (Aslen Trabzon/Sürmeneli) 1967 yılından beri İstanbul'da ikamet etmekte. 1984 yılında İstanbul Turizm Otelcilik Okulunu bitirdi. 2000 yılında Bay Ekmekci (Fatih İlçesinde) ünvanıyla Ekmekçilik sektörüne girdi. Halen bu işe devam etmekte. 31.03.2018 tarihinde İstanbul Fırıncılar Odası Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi. 21.07.2018 tarihinde de Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu görevine seçildi.

Maksut TÜYSÜZ
Veznedar Üye

1973 yılında Rize/Çayeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Çayeli’nde tamamladı. Çayeli İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. Halen Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde eğitimine devam etmektedir. Evli ve 4 çocuk babası olan  Maksut Tüysüz; 21 yıldır Ataşehir/Ferhatpaşa Mahallesi’nde fırın esnafı olarak yaşamını idame ettirmektedir. Mevcut durumda, İstanbul Ticaret Borsası 4. Komite Başkanı ve Ekmek Sanayii İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu üyesidir.

Mahmut ASLAN
Dış İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi
01.09.1973 yılında Tokat/Erbaa-Şükür Köyünde doğdum. 1978 yılı Eylül ayında Artova Y.İ.B.Okulunda ilköğretimimi tamamladım. İlköğrenimimi 6. sınıfta ekonomik sebeplerden dolayı bırakmak zorunda kaldım. 1984 yılında fırıncılık mesleğiyle uğraşmaya başladım. 1984 - 1996 yıllarında fırınlarda çeşitli işlerde çalıştım. 1996 yılında Tokat Erbaa'da fırın işletmeciliğine başladım. 2002 yılında İstanbul/G.O.Paşa'da fırın alarak fırın işletmeciliğime İstanbul' da devam etmekteyim. 2010 - 2018 yılları arasında İstanbul Fırıncılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptım. 2018 yılı mart ayı sonunda Fırıncılar Odasında görevim sona erdi. 21.07.2018 tarihinde Ekmek Sanayi İşverenler Sendikası Yönetim Kuruluna seçildim. Evli 3 Çoçuk babasıyım.