MAKALELER

  1. 21/06/2011 23:08

    Ekmekte Rope Hastalığı

    GİRİŞ Ekmek hastalıkları, dünyanın her yerinde, unlu mamuller sanayiinde önemli ekonomik kayıplara neden olmaktadır. Bunun nedeni, ekmek ve diğer fırın ürünlerinin yüksek su aktiviteleri (0,96-0,98) ve pH değerleri (5,2-5,8) nedeniyle mikroorganizma gelişmesi için uygun ortamla…Devamı için tıklayın
  2. 10/03/2011 17:32

    Unlu Mamul Sektörüne Genel Bakış

    İnsan beslenmesinde birinci derecede öneme sahip olan ve asla vazgeçilemeyen gıdalar grubunu oluşturan un ve unlu mamuller hiç şüphesiz ki ticari ve ekonomik açıdan olduğu kadar, kaliteli ve toplumun ihtiyacına cevap verecek &…Devamı için tıklayın

Kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenmek için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Yetkili kişi: Selma Esenler

Telefon: 0212 249 34 24

E-posta: selma.esenler@ekmekissendikasi.org.tr