Yönetim Kurulu Olarak Fırıncılık Okulunu Ziyaret Ettik.

Fırıncılık ve Pastacılık Meslek Yüksek Okulunu Davutpaşa'daki tesislerinde Yönetim Kurulu üyelerimiz Başkan Vekili Çetin KEÇELİ, Başkan Yardımcısı Mühittin Bahattin AKGÜL, Başkan Yardımcısı Yılmaz KAYA, Üyelerimizden Mahmut KORK ve Genel Sekreterimiz Selma ESENLER ile ziyaret ettik. Tesis ve eğitimleri Hakkında Hayat Boyu Öğrenme Müdürü Sayın Ali KOCA ve İdareci Mehmet Ali ÖZTEL'den eğitimleri hakkında bilgiler aldık. Fırıncılık Mesleği Konusunda birçok eğitim veren okul, sektörümüzün yenilenmesi ve gelişimi açısından büyük önem taşımakta. Personelin Eğitimli ve Konularında uzmanlaşmaları açısından gerek teoride gerekse pratikte bir çok bilgi edinebildiği okulun sektöre kalifiye eleman açısından büyük kazanç getireceği bir gerçek. Kendilerine sektörümüze dair böyle önemli bir hizmete katkı verdikleri için teşekkür eder, Fırıncı meslektaşlarımızın kalifiye eleman tahsisi ve çalışan personellerinin eğitim alabilmeleri için bu okuldan yardım alabilecekelerini paylaşmak isteriz. Diliyoruz ki bu okul Fırıncı camiasına daha iyi hizmet verebilecekleri personelin kazanılmasına büyük katkı sağlamayı başaracaktır.
Saygılarımızla,