BASIN AÇIKLAMALARI

1. 10/05/2011 11:22

DENETİM YETERSİZLİĞİ SON BULSUN.

İstanbul genelinde,Belediyeler ve Tarım İl Müdürlüğü’ nün vurdum duymazlığından İstanbul halkı hem kansorojen yapan Katkılı Ekmeklerle zehirleniyor hem de onbeş milyon insan Ekmek Gramından dolayı sömürülüyor. Hiçbir dönemde İstanbul’da vatandaş ne böyle bir sağlıksız Ekmek yedi ne de bu kadar kazıklandı.  Halk Tipi Ekmek, Gıda Kodeksine göre 300 Gram olması gerekirken 160-200-240 Gram Ekmekler piyasada sağlıksız, üretim izni olmadan, ruhsatsız Fırınlarda üretilmektedir. Yetkilileri defalarca uyardığımız halde halen  bu konuda hi&c…Devamı için tıklayın
  2. 10/05/2011 11:19

EKMEK, MUTLAKA AMBALAJLANMALI.

* EKMEK, MUTLAKA AMBALAJ İÇERİSİNDE SATILMALI ve YASALAR UYGULANMALIDIR. * İSTANBUL’da EKMEK, UN FİYATLARINDAKİ SPEKÜLATİF ARTIŞLAR ve UYGULANMAYAN YASALAR NEDENİYLE, EN AZ 50 YKR. OLACAKTIR.                                                            Halkın temel gıdası olan ekmek üretimi, pazarlanması, hijyenik şar…Devamı için tıklayın
  3. 10/05/2011 10:30

FİYAT KARGAŞASINA SON VERİP KALİTEYİ ÖNE ÇIKARMAK İSTİYORUZ.

* UN FİYATLARINDAKİ %25 LİK ARTIŞ ve İŞÇİ ÜCRETLERİNE OCAK 2008 DEN GEÇERLİ YAPILAN ARTIŞLAR, EKMEK ZAMMINI KAÇINILMAZ HALE     GETİRMİŞTİR. * EKMEK ÜRETİMİNDE FİYAT KARGAŞASINA SON VERİP KALİTEYİ ÖNE ÇIKARMAK İSTİYORUZ. * SORUMLU KURULUŞLAR; ’’UN TAHSİSİ’’ KONUSUNU TEKRAR GÜNDEME ALMALIDIR.                                       …Devamı için tıklayın
  4. 06/05/2011 10:52

ZARARINA ÇALIŞAN HİÇBİR ESNAF AYAKTA DURAMAZ.

EKMEĞE ZAM KAÇINILMAZ OLMUŞTUR.                                                       Ekmek Sanayii İşverenler Sendikası Genel Yönetim Kurulu; EKMEK SEKTÖRÜ ve İSTANBUL FIRIN İŞVERENLERİNİN SORUNLARI’ nın değerlendirildiği t…Devamı için tıklayın
  1. 2 / 2